Cart 0

 TEKNOLOGI. VIDEN. UNDERVISNING.

Vi stiller teknologi til rådighed for danske skoler.

Som en del af aftalen kan undervisere og studerende trække på vores viden, ekspertise, og kompetencer.

lightgreyback.jpg
 
transback.png

LAB MILJØ

Til stærkt reduceret pris kan vi nu tilbyde CAVE teknologi til landets skoler. Hertil leveres BIM software der er 100% kompatibel med CAVE samt software pakke for projektarbejde i Unity3D. Skolen vil herved have et komplet og topmoderne BIM-VR-lab.

transback.png

SOFTWARE

Skolens undervisere og studerende har mulighed for gratis licenser af ARCHICAD, SOLIBRI og BIMcollab. Hertil leveres Epiito Cloud til reduceret pris, hvor skolen får stillet en løsning til rådighed med ubegrænset antal projekter og brugere.

transback.png

KOMPETENCER

Baseret på vores kurser i ARCHICAD og SOLIBRI, tilbyder vi uddannelsesforløb til skolens undervisere. Hertil afholdes teknologidage sammen med studerende såfremt der er ønske herom. Teknologidage indeholder workshops og hands-on i alle vores software produkter.

Som leverandør af teknologi, ydelser og viden i den danske byggebranche, samarbejder vi med bygherrer, rådgivere og entreprenører. Den erfaring vil vi gerne dele med os af til danske uddannelsesinstitutioner, der uddanner fremtidens rådgivere og fagspecialister.

Vores ønske er udvikle et tæt samarbejde med landets skoler, underviserne og studerende, så vi står fælles om at skabe en stærk fremtid for den danske byggebranche.

lightgreyback.jpg

LAB MILJØ

Det stærkeste værktøj til prototyper i byggebranchen er uden tvivl et CAVE system (Computer Automated Virtual Environment). CAVE-systemer er normalt meget dyre, hvorfor teknologien indtil videre ikke er særlig udbredt i branchen - heller ikke på landets skoler.

Dette laver BIM Equity nu om på!

Ved at kombinere CAVE og specialudviklet BIM-til-VR-AR software fra Epiito, tilbyder vi nu komplet system til LAB miljøer for skoler til stærkt reduceret pris.

Kontakt os for at få en skræddersyet pakke.

lightgreyback.jpg
Virtuel reality kan simulere et arkitektonisk projekt så rumligheden opfattes tættere på virkeligheden end samme projekt oplevet gennem mere traditionelle plan- og snittegninger.
— Anders Hermund, Lektor Arkitektskolen, Arkitekt maa PhD
Screenshot 2019-07-04 at 14.30.05.png

kontakt en rådgiver