Cart 0
Onsite

onsite

Hvis du vælger en softwareløsning fra BIM Equity, har du altid mulighed for at bruge vores kompetencer til at komme igang eller blive opkvalificeret.

Dels gennem vores populære kurser men også ved at bruge vores onsite service.

Vi kommer til jer og afholder arbejdsmøder, finder løsninger på praktiske problemer og underviser i emner som IKT aftalen, klassificering, modellering eller programopsætning.

Templates

templates

En god skabelon for projekter eller et sæt regler, der kan bruges til skræddersyet kvalitetskontrol af modeller, er grundliggende for, om din softwareløsning skaber værdi eller føles som noget, der skal opbygges fra bunden hver gang et nyt projekt startes.

BIM Equity har mange års erfaring med specifikation og opbygning af skabelonfiler til ARCHICAD og Solibri - hvad enten det gælder automatiske standardtegninger eller check af brandkrav, kan vi hjælpe jer.

Fortæl os om jeres ønsker, så kommer vi med et forslag.

Objekter
Landskab+objekter+r1.jpg

objekter

Om du er producent eller slutbruger, kan BIM Equity digitalisere dit produktkatalog til ARCHICAD-objekter med avancerede funktioner som materialevalg, låste dimensioner, høj og lav opløsningsversioner og meget mere..

Vi har bland andet leveret energifalsen til Egernsund tegl, Montanas komplette skabslinje samt B&O højtalere.

Send os en 3D-fil og få et tilbud på en digitalisering.

pilotprojekter

En måde at implementere BIM i virksomheden er via BIM Equitys pilotprojekter.

Tegnestuen stiller et projekt og projektteam til rådighed, og BIM Equity udlåner software og yder ugentlig support hos virksomheden, der alene betaler for et kursus til projektteamet.

Som del af et pilotprojekt, udvikler BIM Equity et projektspecifikt “whitepaper”, som sikrer, at brugerne kommer hurtigt i gang med ArchiCAD, selv om der ikke er nogen erfaring med programmet på tegnestuen.

Hent eksempler på whitepapers herunder fra blandt andet BIG, H+, COBE med flere..

Efter pilotperioden kan virksomheden vælge at fortsætte med BIM eller lade BIM Equity hjælpe med at tilbageføre projektet til den tidligere software. Det er en risikofri måde at komme igang med BIM på.

lightgreyback.jpg
I REFORM har vi valgt ArchiCad som vores BIM værktøj, og derfor samarbejder vi med BIM Equity for at opnå bedst mulig effekt af dette værktøj. Dette kommer både bygherre og rådgiver til gode med en mærkbar tidsbesparelse, der giver mere overskud til at få skabt den fornødne tillid til at løse opgaven.
— Peter Wedell, Ejer, REFORM Arkitekter
Screenshot 2019-07-04 at 14.30.05.png

Kontakt en rådgiver

lightgreyback.jpg

Vores andre ydelser