Cart 0
Projektering

Projektering & produktionstegninger

BIM Equity leverer projekt og hovedprojektering af alt inden for byggeri, tekniske installationer og anlæg. Vi har det team, du søger.

BIM Equitys team består af uddannede arkitekter, installationsingeniører og konstruktionsingeniører med nogle af de bedste kompetance i produkterne Revit, Allplan og ArchiCAD.

Fordelene ved at samarbejde med BIM Equity på bygge- og anlægsprojekter er mange, men en helt essentiel fordel er vores effektive arbejdsdag på 14 timer, hvilket gør, at vi altid kan sikre kundens deadlines og i den forventede kvalitet – også ved mere pressede tidsplaner.

Da BIM Equity til enhver tid projekterer i BIM, vil vi bistå kunden med modelbaseret kvalitetssikring ved brug af Solibri – en proces som allerede ved første kvalitetssikringsrunde kan spare kunden for mange udfordringer og økonomiske tvister.

Red-lining
drawn-wallpaper-architect-585395-7062170.jpg

red-lining & Ajourføring

Der vil altid blive foretaget ændringer i et projekt under udførelsen og disse ændringer skal løbende indarbejdes i projektet, således at der skabes sikkerhed for, at alle ændringer også er med i as-built leverancen ved den digitale aflevering.

Som et led i projekteringen leverer BIM Equity også red-lining af byggeprojektet. Dette er især en ydelse, som leveres på byggeprojekter, hvor der løbende projekteres, samtidig med at entreprenøren udfører byggearbejdet på pladsen.

BIM Equity bruger samme team til red-lining som benyttes til selve projekteringen, Derved sikres det altid, at arkitekterne og ingeniørerne har indgået kendskab til projektet.

As-built

As-built & Digital aflevering

BIM Equity leverer ajourførte modeller på bygge- og anlægsprojekter. Vi digitaliserer produktionsgrundlaget og gør hele projektet klar til digital aflevering som BIM.

BIM Equity har etableret faste arbejdsmetoder, for hvordan as-built sammenkobles med as-intented og leveres som BIM med komplet tegningsmateriale til din digitale afleveringsforretning.

Grundlaget for arbejdet kan være 2D DWG-materiale, eksisterende Revit eller IFC-modeller.

Konstruktioner i BIM

BIM Equity udfører alt inden for 3D-projektering af Ingeniørarbejde.

Vi har et ingeniørteam med stor erfaring inden for projektering af bygningskonstruktioner i ARCHICAD, Allplan og Revit.

lightgreyback.jpg

kontakt en rådgiver

vores andre ydelser

lightgreyback.jpg