Survey: BIM og dets anvendelse i Danmark

Der er ingen tvivl om, at BIM er kommet for at blive. Hvor byggeriets parter bare for et par år siden diskuterede, hvorvidt BIM nu også var det rigtige for byggeriets fremtid, handler dialogen i dag i langt højere grad om, hvordan man bedst muligt implementerer og får det optimale ud af BIM på tværs af hele byggeriets værdikæde.

Tager pulsen på BIM i Danmark

Men hvor langt er vi egentligt i Danmark med implementeringen af BIM? Er byggebranchen modnet, så vi for alvor høster alle fordelene ved BIM? Hvor ligger den største værdiskabelse ved BIM? Er der eventuelle barrierer, der skal overvindes, før BIM bliver en branche-standard? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi afdækker i ´BIM og dets anvendelse i Danmark 2019´.

Deltag i BIM survey

’BIM og dets anvendelse i Danmark 2019’ består af 20 spørgsmål, og det tager ca. 10 -15 minutter at udfylde det digitale spørgeskema.

Du finder spørgeskemaet her >>

Det er mulighed for at besvare spørgsmålene frem til 15 juni. Derefter laver vi en analyse af besvarelserne, hvorefter vi publicerer som en artikel på vores hjemmeside.Vi håber, I har lyst til at medvirke til at gøre os – og branchen – klogere på udbredelsen af BIM i Danmark. Vi ser frem til at analysere jeres besvarelser.

Illustration: VoksenPlus af Sangberg