Reclaim Creativity with BIM

Skærmbillede-2016-01-03-kl.-16.34.27-half.png

BIM Equity har lavet første video i en serie, der viser, hvordan BIM frigør arkitekternes kreativitet.

BIM har mange betydninger. Nogle kalder det VDC (Virtual Design & Construction), mens andre diskuterer om det betyder Building Information Modelling eller Building Information Management – afhængigt af, om det er modellen eller datastyring, der er det centrale.

BIM som rygrad i projektet

Uanset hvilken forklaring man abonnerer på, så bør BIM udgøre rygraden i et byggeprojekt. En rygrad, der skabes via de programmer, som giver mest værdi for brugerne og projektet. Det afgørende er at arbejdet med BIM frigør brugernes kreativitet og lader dem arbejde så frit som overhovedet muligt med færrest mulige begrænsninger. Det gælder uanset hvilken faggruppe man tilhører, hvilken projektfase man er i eller om man arbejder i desktop-programmer, på en iPad eller i web-interfaces fra forskellige computere…

Sæt kreativiteten fri

Det burde måske være en selvfølge, men en del af de kreative mener ikke, at de kan bruge BIM til skitsering, formgivning, idéudvikling og grafisk opsætning, men at BIM derimod kun kan anvendes til projektering, ofte med hjælp fra konstruktører som BIM-operatører. Hos BIM Equity er vi ikke enige, men mener at de bare bruger BIM forkert.

BIM Equity er din full service BIM-samarbejdspartner 

Derfor har BIM Equity lavet den første video i en serie, der viser at BIM ikke behøver at være begrænsende og at arkitekterne skal kræve en arbejdsmetode, som lader dem være kreative. – RECLAIM CREATIVITY!

Se videoen Reclaim Creativity

Det betyder ikke, at det er lettere at modellere i BIM end andre programmer - men det er umagen værd at integrere andre værktøjer i et samlet BIM workflow, der skaber værdi i alle faser.

NyhedThomas Graabæk