Opgraderingsseminar 2019

Igen i år afholdt vi vores Opgraderingsseminar med besøg fra hele landet. Det foregik d. 10. september i Aarhus og 11. september i København. Det var to spændende eftermiddage med fokus på nyhederne i ARCHICAD og SOLIBRI. Udover præsentationen af software-nyhederne afholdt vi en ARCHICAD-tips session og fik besøg af Thomas Graabæk, der fortalte lidt om MOLIO's IFC-Guide, som BIM Equity har været med til at udvikle.

ARCHICAD NYHEDER

Lige om hjørnet venter ARCHICAD 23 og opdateringerne er allerede blevet offentliggjort. Nyhederne er bl.a. nye værktøjer til søjler og bjælker, helt nyt værktøj til udsparinger, små tilføjelser til Cinerender, certificering til IFC4 og så en række forbedringer af hastigheden.

Dertil har GRAPHISOFT indgået et strategisk samarbejde med Epic Games, som har overtaget programmet Twinmotion. Det er allerede nu gratis at downloade, og næste version af Twinmotion bliver gratis for ARCHICAD brugere med aktiv serviceaftale.

Klik her for at se eller gense vores ARCHICAD præsentation.

SOLIBRI NYHEDER

Solibri har også gennemgået en markant omstrukturering med introduktionen af de 4 nye programmer: Solibri Anywhere, -Site, -Office og -Enterprise.

For nogle vil alting være som det plejer, andre vil glæde sig over flere funktioner i den gratis version, mens større virksomheder vil få glæde af et helt nyt workflow og ny licens-struktur.

Klik her for at se eller gense vores SOLIBRI præsentation.

70064485_700120080452024_3117580377774882816_n.jpg

SERVICETJEK

Til seminaret præsenterede vi også vores nye koncept; Servicetjek. Hos BIM Equity tror vi på, at glade kunder er de bedste kunder. Derfor tilbyder vi nu alle vores ARCHICAD og SOLIBRI brugere med serviceaftale et årligt servicetjek, hvor vi kommer ud på tegnestuen, helt gratis.

Medfølgende i præsentationen af Servicetjek fik alle deltagere et glas bolsjer med hjem på tegnestuen for at gøre ventetiden endnu kortere.

Læs mere om Servicetjek og skriv dig på venteliste allerede nu.

Årets deltagere manglede hverken vådt eller tørt…

Årets deltagere manglede hverken vådt eller tørt…

Tak for engagementet - vi ses næste år!

Ida Maria Sandgreen