GRATIS ARCHICAD WEBINAR

Torsdag d. 23. august kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter.

Et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele work-flowet er det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.

BIM som designværktøj

Torsdag d. 23. august kl. 13 – 14.00 afholder Thomas Graabæk, arkitekt MAA og partner BIM Equity, et gratis webinar om ARCHICAD som designværktøj. I løbet af en times tid serverer Graabæk en række tips og tricks, som han krydrer med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer. Afsæt en time og bliv klogere på, hvordan du som arkitekt kan anvende ARCHICAD til at optimere dit arbejde.

TILMELD DIG GRATIS BIM-webinar via dette link >>

ARCHICAD 22

ARCHICAD er udviklet af arkitekter til arkitekter og den nyeste version indeholder en række nye funktioner, der gør hverdagen lettere for brugerne. Nyhederne relaterer sig blandt andet til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af softwareplatforme og fagdiscipliner.

Er du interesseret i at dykke mere ned i de enkelte nyheder i ARCHICAD 22, kan du læse mere på GRAPHISOFTs hjemmeside >>