Brugerinddragelse på hospitalsbyggerier - OpenBIM Studio på Hospital + Innovation Congress

OpenBIM-Studio-02.jpg

21. – 22. oktober er der mulighed for at opleve OpenBIM Studio på Hospital + Innovation Congress 2015, der er en del af Week of Health and Innovation (WHINN).

WHINN Week of Health and Innovation Week er en ugelang vidensfestival, der samler en række af de vigtigste aktører indenfor healthcare-området. WHINN byder på konferencer, events, muligheder for at netværke og få nye kontakter blandt andre, der arbejder i krydsfeltet mellem sundhed og innovation.Læs mere om WHINN

Hospital + Innovation Congress 2015

Som en del af WHINN arrangerer Healthcare DENMARK Hospital + Innovation Congress 2015. Kongressen samler nationale og internationale virksomheder, forskere med mere til to-dages vidensdeling, diskussioner og udvikling af nye løsninger, der relaterer sig til dette års to overordnede temaer: Brugerinddragelse og øget effektivitet.

Oplev OpenBIM Studio på konferencen

I tråd med årets temaer om brugerinddragelse og effektivisering udstiller BIM Equity OpenBIM Studio på Hospital + Innovation Congress 2015. OpenBIM Studio er et BIM-baseret værktøj til brugerinddragelse, kvalitetssikring og videndeling på nybyggerier og renoveringsprojekter. Konferencedeltagerne får mulighed for at komme rundt i virtuelle 3D/BIM modeller af eksisterende og kommende hospitalsprojekter.Videopræsentation af OpenBIM Studio

Mange ikke-fagpersoner har svært ved at afkode traditionelle plantegninger og har derfor vanskeligt ved at komme med kvalificerede bedømmelser af projekter på udviklings- eller designstadiet. Jo større projekter, desto sværere bliver det – selv for fagfolk – at overskue de informationer, som traditionelle modeller indeholder. Derfor bygger man på store, komplicerede og omkostningstunge projekter ofte “mock-ups” for at sikre, at alle involverede forstår de foreslåede løsninger. En langt billigere løsning, der også skaber et mere realistisk billede af det færdige projekt, er at tage BIM-modellen af projektet ind i OpenBIM Studio.

Hospital + Innovation Congress 2015 løber af stablen 21. – 22. oktober i Odense.

NyhedThomas Graabæk