BIM INSIDE & OUT / SIGN UP FOR ONLINE ARCHICAD 22 VERDENSPREMIERE

GRAPHISOFT har netop annonceret udgivelsen af ARCHICAD 22. Blandt nyhederne er forbedrede design-redskaber og et optimeret workflow, der gør det nemmere at samarbejde på tværs af fag. Ved at tilmelde dig et lancerings-seminar bliver du en af de første, der får indsigt i de nye features.

Når ARCHICAD 22 udkommer senere på året, indeholder programmet sædvanen tro masser af nye features, der gør det lettere at indfri de arkitektoniske visioner og levere bygbare BIM-modeller. Noget af det unikke ved ARCHICAD er, at programmet udvikles i tæt dialog med brugerne. Resultatet er, at software-udviklerne hos GRAPHISOFT tilpasser ARCHICAD til brugernes behov - ARCHICAD 22 er ingen undtagelse.

Forbedret facaderedskab

En af de store nyheder i ARCHICAD 22 er et forbedret facade-værktøj, der sikrer arkitekterne fleksible rammer til at skabe eksterne eller interne facader ved hjælp af moduler og hierarkiske, tilpasningsvenlige mønstre. Andre nyheder er forbedringer til projekterings-modellering, informationshåndtering og 2D performativitet.

Takket være den optimerede ARCHICAD-Grasshopper integration understøtter ARCHICAD 22 både traditionelle og algoritmiske workflows, mens bedre håndtering af egenskaber giver optimerede udvekslingsmuligheder - og meget, meget mere…

Remake Remodel # 1-3

I forbindelse med den forestående lancering af ARCHICAD 22 har GRAPHISOFT produceret tre små videoer under paraplyen ”Architectural Classics Remodelled in ARCHICAD”, hvor de genskaber klassiske arkitektur-bygninger.First up er en model inspireret af Beijing National Aquatics Centre. 

Andet projekt i GRAPHISOFTS  er det postmoderne hovedværk Pompidou Centre. 

I tredje og sidste video i kommer inspirationen fra kunstens verden – nærmere bestemt Piet Mondrians Komposition i rød, blå og gul.

Sign up til live streamning

Vil du være blandt de første, der hører om alle nyhederne ARHCICAD 22? Så skal du tilmelde dig til din live streamning præsentationen af ARCHICAD 22, der finder sted til juni. Tilmelding og yderligere information på GRAPHISOFTS hjemmeside.