BIM Equity fokuserer på VDC for entreprenørerne

Kontor-03.jpg

For at sikre entreprenørerne den bedst mulige rådgivning byder BIM Equity Jeppe Mosen Bjerg velkommen som ansvarlig rådgiver for vores aktiviteter overfor entreprenørvirksomheder og design/built- virksomheder.

BIM er i stadig vækst i hele verden - med arkitekterne i front - og med entreprenørerne lige bagefter. Det giver god mening, da det er entreprenørerne, der høster nogle af de største gevinster ved BIM. Når entreprenørerne anvender BIM / VDC i IKT samarbejdet eller det digitale samarbejde, får de et koordineret og kvalitetssikret projektmateriale, der eliminerer de fleste fejl på byggepladsen og giver præcise mængder til kalkulation og planlægning. Undersøgelser viser at det sparer entreprenørerne for op til 10% af byggeprisen!

Virtuelle prototype giver værdi

Det er den virtuelle prototype, der skaber værdien for entreprenørerne. Derfor bruger de også betegnelsen VDC (Virtual Design and Construction) frem for BIM. Det helt afgørende er at entreprenørerne finder den rigtige løsning, der giver dem et kvalificeret grundlag at afgive tilbud på, trække materiale- og mængdelister og styre byggepladsen.

For at styrke rådgivningen over for entreprenørerne er Jeppe Mosen Bjerg nu IKT- og VDC-rådgiver med særligt fokus på entreprenørerne og design/built virksomheder hos BIM Equity.

Bred erfaring fra Henning Larsen Architects og NCC

Jeppe Mosen Bjerg er uddannet bygningskonstruktør i 2000 og har arbejdet som konstruktør hos Henning Larsen Architects, hvor han sad med kalkulation, kvalitetssikring og tilsyn på byggepladsen. Derefter kom han til NCC, hvor han blandt andet arbejdede med NCC-enfamiliehuse og i NCCs koncept-afdeling. Fra 2012 til 2014 var han chef for “VDC – Proces-og Produktionsudvikling” i NCC Construction DK, hvilket gør Jeppe til en af landets førende specialister indenfor IKT-ledelse og VDC-rådgivning. De seneste år har Jeppe arbejdet som selvstændig i sin virksomhed, Mo!BIM, men ønsker nu et stærkere team i ryggen, hvilket han har fundet hos BIM Equity.

OpenBIM Lab

De services som Jeppe Mosen Bjerg skal levere til entreprenørerne kalder vi OpenBIM Lab og består hovedsageligt af vores koordinering og kvalitetssikring med Solibri model Checker og BIMcollab samt kalkulation i SIGMA og efter behov også 4D i Synchro. Derudover skal Jeppe Mosen Bjerg levere rådgivning indenfor IKT og VDC, så entreprenørerne får styrket deres interne processer i forhold til det digitale byggeri.

NyhedThomas Graabæk