Bedre forudsætninger for proces og samarbejde - sammen

Screenshot 2019-08-28 at 09.11.20.png

Bedre forudsætninger for proces og samarbejde - sammen! 

Efterspørgslen på BIM vokser fortsat i Danmark. Det har vi hos BIM Equity tydeligt kunne mærke i første halvår af 2019. 

I denne periode har vi igen set vækst i vores projektafdeling, hvor der udføres digitalisering og projektering på en række større projekter i ind- og udland. Det er delvist i kraft af vores strategiske samarbejde med LE34, at vi er blevet en populær samarbejdspartner på opgaver som f.eks; point-clouds, BIM-modeller og kvalitetssikring.

Vi ser også en øget efterspørgsel fra arkitekter, der vil i gang med BIM, og rådgivere, der søger værktøjer og metoder for kvalitetssikring af projekter og fagmodeller.

I takt med denne udvikling er det på tide med en kursjustering for BIM Equity.

Fremadrettet vil BIM Equity ikke kun være leverandør af teknologi og viden men også have rollen som en integreret samarbejdspartner, der kan rådgive, implementere, udvikle og uddanne. Alt sammen ud fra de behov og målsætninger om højere produktivitet, vidensniveau og kvalitet, der måtte være i en virksomhed eller et projekt. 

Målet er at skabe bedre forudsætninger for proces og samarbejde - sammen!

Dette betyder at vi omstrukturerer organisationen, så vi med et dedikeret team kan levere software, ydelser og kurser på et endnu højere niveau end tidligere - med størst mulig værdiskabelse for vores kunder.

Vi fokuserer derfor vores tilbud til 3 områder:

Produkter: ARCHICAD, Solibri, BIMcollab, Epiito

Ydelser: Rådgivning, Modellering, Implementering, Dokumentation 

Kurser: ARCHICAD, Solibri, IKT

Parallelt med vores kursjustering har vi lanceret en ny hjemmeside, der giver et korrigeret billede af ovenstående og matcher vores intensiverede fokus.

Vi er selvfølgelig stadig at finde på bimequity.dk

Har du lyst til at høre mere om hvad BIM Equity har at tilbyde, afholder vi vores årlige BIM Seminar d. 10. september i Aarhus og 11. september i København. Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig seminaret her>>.

Link til artikel på Building Supply.

Ida Maria Sandgreen